Zamieszczone przez westwi78
Czy do tego trzeba jakiś komentarz?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez cztoZamieszczone przez r2rZamieszczone przez cztoA tu wreszcie ktoś pokazał klasę.
To wychodzi na to, że np. świętej pamięci Jan Paweł II był smutasem, co opowiadał same suchary o kremówkach, tak :?: Nie palnął przecież śmiałym żartem o genitaliach kolegów z seminarium.
Nie bawią mnie goście typu Majdan, Najman czy cała świta z MMA, bo podczas wywiadów z nimi odnoszę wrażenie że to tępe tłuki i tylko resztki instynktu samozachowawczego powstrzymują ich przed wrzuceniem paru zgrabnych przecinków do udzielnych wywiadów.
Przyjacielu - nie lubię kitu, ale rozróżniam kit od zwykłego wieśniactwa podwórkowego, a także po stokroć nie nienawidzę gwiazdorzenia, kozakowania, wszelkich przejawów buractwa w TV, i nie rozumiem ludzi, którzy widzą w tym coś fajnego, że niby "ale dosrał", "ale pojechał". Widocznie nadeszły czasy, kiedy tylko rozpychanie się na chama, pokazywanie swojej wyższości nad drugim człowiekiem po celebrycku go "rozpie..ając" w mediach, mylnie nazywane jest klasą, a wartości takie jak skromność, wstrzemięźliwość, które z reguły właśnie charakteryzują ludzi z klasą - można spuścić w sraczu.
Dziennikarstwo to trudna dziedzina, bo zawsze możesz trafić na takiego właśnie buraka jak p.Baran, który nie zależnie od tego czy pytania będą "poprawne politycznie" czy nietrafione, będzie chciał pokazać jaki to on jest przeh.j, a telewizja nie jest miejscem na tolerowanie przejawów arogancji i braku kultury, bo to BYŁ brak kultury i dla mnie nic tego nie usprawiedliwia.
Moim zdaniem gość pokazał jedynie że jest impertynentem i ja bym z mikrofonem drugi raz do takiego frajera nie podszedł. Nie dostał niestosownego pytania o nie wiadomo jak osobistą sprawę, tylko o coś co powinien zredagować zgrabną wypowiedzią z racji na swoje bliskie zawodowe relacje z podmiotem pytania, a nie wypowiedzią na "odpierd..l się" i uskutecznianiem chamówy. Dziennikarz być może i był ciapowaty, ale w żadnym wypadku nie zasłużył sobie na taką odpowiedź. Robił swoją robotę. Jeśli była podstawa żeby mu zarzucić słabe podejście do sprawy, to może lepiej poza wizją zamiast pierd..lić od rzeczy o jakichś kutasach - bo ni to śmieszne, ni wesołe. Mógł odrazu przy pierwszym pytaniu powiedzieć "mam was w dupie, nie chce mi się odpowiadać na wasze pytania". Niestety estetyka telewizji strasznie się zaniża przez proponowane "Ukryte prawdy", "Dlaczego ja?" i inne podobne badziewia, dlatego jest przyklaśnięcie na takie zachowania.
Profesjonalistę w swoim fachu poznaję się po tym, że nawet w najbardziej i niekomfortowej sytuacji potrafi wybrnąć żartem/anegdotą/zgrabną ripostą, buraka poznaje się po snobiźmie. Pan Baran musi się jeszcze dużo uczyć, jeśli chodzi zachowania w mediach jeśli nie chce przysporzyć złej sławy swojemu partnerowi.Artur
Komentarz
-
-
r2r jakie to dziwne. W jednym akapicie piszesz o Papieżu. A w kolejnym obrażasz ludzi, których prawdopodobnie nawet nie znasz. I robisz wykłady na temat "klasy"!!! Takie to wszystko, jakieś nie spójne :roll:2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78
W Polsce nastała ostatnio moda ta taka płyciznę, nawet tutaj widać jak niektórzy się podniecają "zbyciem"...a to po prostu było zwykłe buractwo i nic więcej.Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rProfesjonalistę w swoim fachu poznaję się po tym, że nawet w najbardziej i niekomfortowej sytuacji potrafi wybrnąć żartem/anegdotą/zgrabną ripostą, buraka poznaje się po snobiźmie. Pan Baran musi się jeszcze dużo uczyć, jeśli chodzi zachowania w mediach jeśli nie chce przysporzyć złej sławy swojemu partnerowi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kminkW Polsce nastała ostatnio moda ta taka płyciznę, nawet tutaj widać jak niektórzy się podniecają "zbyciem"...a to po prostu było zwykłe buractwo i nic więcej.
Zamieszczone przez cztor2r jakie to dziwne. W jednym akapicie piszesz o Papieżu. A w kolejnym obrażasz ludzi, których prawdopodobnie nawet nie znasz. I robisz wykłady na temat "klasy"!!! Takie to wszystko, jakieś nie spójne :roll:
Masz na Myśli Majdana, Najmana :?:
Oni sami często w pogoni za tym, aby pokazać swoją "zajebistość" świecą swoim walorem elokwencji niczym świetlik w polu, pokazując poziom rynsztokowy. To samo uczynił p. Baran - tu nawet nie trzeba nic dodawać, ani nikogo obrażać, bo to powinno być oczywiste. Leżącego się nie kopie.
Chyba że będziesz ich bronił i przytoczysz mi cokolwiek co pozwoliłoby mi uwierzyć że to ciekawi ludzie i rozmówcy.
Pytam faceta o rękę, a ten mi o kutasie :roll:
Ja jedynie mówię, że to NIE JEST FAJNE i może imponować ludziom widzącym charyzmę i mocny charakter jedynie wśród takich którzy potrafią dowalić, zgnoić, uwłaczać innym.
Jeśli chcesz to zobrazuję to w ten sposób:
Czy Pan Baran swoim zachowaniem pokazał klasę :?:
Moim zdaniem: http://www.youtube.com/watch?v=3eMldcg1Fwo
I co :?:
Czy ja też pokazałem klasę odpowiadając w ten sposób :?: No bo ja.... :szeroki_usmiech ... nie sądzę.Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rdlatego każdemu kozaczącemu na wizji, kop w jądra i brak poparcia dla takich pseudo-gwiazd.
Komentarz
-
-
Ten wywiad był dość krótki i o dziwo wszystkie wersje całe znikły z sieci został tylko ten fragment. Bo cały zmienia nieco pogląd na słowa Macieja.
Dziennikarz Orange sport popisał się w tym wywiadzie bo od razu zadał pytanie na temat ręki Kubicy na co Maciej odpowiedział że jest sprawna na tyle że może oddać swoje życie w ręce Kubicy a do udzielania dalszych informacji na ten temat nie jest upoważniony. potem nastąpiło to co można zobaczyć na filmie.O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ThundiDziennikarz Orange sport popisał się w tym wywiadzie bo od razu zadał pytanie na temat ręki Kubicy na co Maciej odpowiedział że jest sprawna na tyle że może oddać swoje życie w ręce Kubicy a do udzielania dalszych informacji na ten temat nie jest upoważniony.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz